Om Aplica

SYSTEMHUS OG KOMPONENTLEVERANDØR

Aplica er specialist i industriel væskehåndtering. Vi råder over Danmarks bedste og bredeste udvalg af udstyr og semi- eller fuldautomatiske anlæg til limning og dosering. Derudover leverer vi forbrugsvarer i form af lim og tætningsmaterialer til industrielle processer.

Vi hjælper dig med at udpege og sammensætte det rette udstyr til den rette pris, så du selv slipper for at skulle sammenstykke løsninger fra flere forskellige leverandører.

Lad os optimere din produktion

Produktionsoptimering er et nøgleord ved væskehåndtering. Vi leverer markedets stærkeste komplette løsninger, der for alvor optimerer din produktion. Vi kan samarbejde på mange niveauer – enten som leverandør af enkelte komponenter og forbrugsvarer eller som systemhus, hvor vi udvikler komplette løsninger til påføring af lim, lak, maling eller tætningsmaterialer.

Læs også om ’Service & support’

Garanti for ordentlige løsninger

Vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage med løsninger, der sænker produktionsomkostningerne hos vores kunder. Derfor arbejder vi altid ud fra en filosofi om, at vores løsninger skal sikre øget effektivitet og målbare materialebesparelser.

Med vores viden og solide leverandørsamarbejder får du fuld garanti for, at de komponenter, vi leverer, er kompatible – hvad enten det drejer sig om udstyr til overfladebehandling, limning eller tætning.

Værdier

Det klarer vi

Medarbejdere i Aplica er kendetegnet ved en positivt indstilling, tro på og vilje til at klare alle dagens udfordringer.

God energi-kultur

Entusiasme, engagement, glimt i øjet og energi til at yde det ekstra er faste ingredienser i vores virksomhedskultur.

Klare aftaler, tak

Vores kunder skal opleve samarbejdet som et partnerskab, hvor forventninger til produktet og gennemførelsen af løsningen er nøje beskrevet.

Aplica Aps er en familieejet virksomhed, drevet og ejet af Henrik Mikkelsen og Maria Nørbæk.

Maria Nørbæk og Henrik Aplica januar 2018 Peter Jarvad (1)