Lim til metal

I flere typer af industrier anvendes lim til at sammenføje metal fremfor traditionelle teknikker

Der findes flere lime og limteknikker til metal, Epoxy, Siliconer, polyurethan, cyanoakrylater, UV-lime.

Fra aluminium til støbejern til rustfrit stål til titan, så findes der 1 komponent og 2 komponent limsystemer, der kan opfylde de udfordringer der kan være ved at lime på metal. I dag finder du lim i flere type sammenføjninger indenfor metalindustrien fra design og produktion til reparation, vedligeholdelse og service. Nogle af de mest almindeligt anvendte metalsubstrater indbefatter aluminium, støbejern, kobber, jern, rustfri stål og stål.

Aluminium er verdens mest udbredte metal og er meget alsidigt. Det har lav densitet, høj styrke, god holdbarhed, genanvendelighed, modstår korrosion og er økonomisk. Der findes flere muligheder til limning af aluminium til aluminium og aluminium til andre substrater.

Rustfrit stål fås i mange forskellige kvaliteter. Det har en exceptionel modstandsdygtighed over for korrosion og oxidation. Holdbarhed, høj styrke, æstetisk tiltalende, lav vedligeholdelse og en høj/lav temperaturbestandighed er blandt de mange fordelagtige egenskaber. Det er også nemt at rengøre og desinficere. Også her findes flere mulighed til at lime rustfrit stål - rustfrit stål og rustfrit stål til andre materialer.

Epoxy-og polyurethan lime, er let at anvende og kan modstå eksponering for barske miljøer.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.