Industriel limning

Høst alle fordelene ved industriel limning

Industriel limning er for alvor på vej til at overtage ældre teknikker i industrien såsom svejsning, nitning og lodning. Også elektronik indstøbes og beskyttes i stigende omfang af lim.


I Aplica er vi markedsledende, når det kommer til industriel limning. Vi ved, hvornår det kan betale sig - og vi kan levere fuldautomatiske anlæg, der for alvor styrker kvaliteten og giver kontante besparelser samt effektiviseringer af jeres produktion.


Med lim er præcision altafgørende
Vi har mange års erfaring med at skabe gennemtænkte og driftsikre løsninger til brancher, hvor der arbejdes med nultolerancer i produktionen. Det kræver viden om limens sammensætning/egenskaber og de forskellige doserings- og automationsteknikker, der er på markedet. Og så kræver det ikke mindst grundig indsigt i, hvordan det kan kombineres med robotteknologien, så du får en fuldautomatisk løsning.


En vinder på alle parametre
Fordelene ved industriel limning er utallige. Det giver tættere samlinger og en mere ensartet spændingsfordeling over hele sammenføjningen - i modsætning til svejsning, hvor sammennitning kan resultere i spidsbelastninger. Med lim får du en hermetisk lukket samling, som hindrer udslip af tryk eller væsker og blokerer for indtrængning af kondensvand. Og endelig har lim den store fordel, at man kan sammenføje forskellige materialer, fx plast og metal.

Det er uhyre sjældent, at vi ikke kan finde en lim-løsning, der kan udkonkurrere kundens nuværende løsning. Men giv os et kald og lad det komme an på en prøve… det koster ingenting at spørge.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi sørger for korrekt doseringsmængde, så du opnår et perfekt resultat hver gang
  • Vi sikrer, at der dispenseres det korrekte sted – med korrekt hastighed