Ultralydsskæring

Ultralydsskæring leverer unikke fordele

Høj præcision, minimalt affald og stor fleksibilitet gør det svært at komme uden om ultralydsskæring.


I mange industrier har intelligent ultralydsskæring vist sig som den foretrukne metode til ren og hurtig adskillelse uden affald. Ultralydsvibrationerne bevirker, at der skal mindre tryk til selve skæringen. Det gør det ideelt til opskæring af vanskelige produkter så som dej, ost og kød, eller til adskillelse af materialer som fleece, tæpper, skum, gummi, lette materialer, folie eller tekstiler. Ultralydsskæringer giver mindre affald, da det efterlader minimale rester i forhold til fræsning eller roterende klinger. Det gør det enklere at automatisere skæringer, fx som del af en robotløsning.


Fordelene står i kø
Processikkerhed, reproducerbare resultater og tidsbesparelser via høj hastighed er nogle af de mange fordele, du kan opnå ved at anvende ultralydsteknologi. Ultralydsskære-systemer giver et maksimalt præcisionsniveau, der gør det muligt at imødekomme mange industriers ekstremt lave tolerancer. Ultralydssvingningerne er også med til at holde kniven ren. Det er især vigtigt ved klæbende materialer, som ofte forekommer i fødevareindustrien.

Afhængigt af dine individuelle krav tilbyder vi lodrette eller vandrette skæreløsninger, der kan realiseres som kontinuerlig skæring eller i cyklustilstand.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Processikkerhed, reproducerbare resultater og tidsbesparelser
  • Minimer dit affald, så får du en bedre bundlinje