Kompetencer

Innovation handler om at se muligheder

I Aplica er vi eksperter i at finde løsninger på enhver udfordring gennem test og udvikling.


Vi tilbyder løsninger, som er skræddersyede efter vores kunders ønsker og behov. Ud fra en grundig snak med dig om, hvilke funktioner du har brug for, sørger vi for levering og montering af en styretavle, der matcher ønskerne. Har du en konkret udfordring, så finder vi sammen frem til det helt rigtige set-up. Vores udviklingsafdeling har mange års solid erfaring at trække på og ved præcis, hvad der skal til for at realisere dit projekt. Vi har mange små og store projekter at vise frem - så spørg endelig.


Skal vi optimere produktionen?
Vi bliver ofte taget med på råd, når virksomheder ønsker at optimere deres produktion. Der kan som bekendt være mange penge og ressourcer at spare ved at gøre tingene smartere og mere effektivt. Automatisering af processer er en af vores absolutte spidskompetencer. Vi kender den direkte vej til øget gennemløb, bedre produkt- og datakvalitet og maksimal oppetid på dit produktionsapparat.


Delopgave eller turn-key – du bestemmer
Det er helt op til dig, om du vil bruge os som leverandør på en veldefineret delopgave – eller om vi skal levere en samlet turn-key-løsning til dig. Uanset hvordan er kvaliteten i top, og vi slipper først vores leverance, når den er 100 % oppe at køre.

De fleste af vores kunder foretrækker at få en turn-key-løsning, der er helt klar til brug. Det har den fordel, at vi varetager al projektledelse, udvikling, test og installation, så kunden alene skal dreje nøglen og glæde sig over gevinsterne.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi er din erfarne partner inden for automationsløsninger
  • Vi sørger for at skræddersy din produktion til dit behov
  • Vi sikrer, at din produktion er fremtidssikret