Automationsløsninger

Automationsløsninger, der gør en forskel

I Aplica kan vi designe og levere højteknologiske specialløsninger til at automatisere og effektivisere enhver arbejdsproces i din produktion - uanset hvilken branche du er i.


Ingen udfordring er for stor og ingen for lille. Når det kommer til at udvikle specialmaskiner med afsæt i din virksomheds unikke produktionsapparat, er vi klar. Vi kan designe løsninger, der både øger produktionskvaliteten og -hastigheden betragteligt. Og samtidig skærer jeres omkostninger ned til et minimum. I får kort sagt øget konkurrenceevne for færre penge.


Solidt branchekendskab
Igennem årene har vi leveret specialmaskiner til en lang række forskellige brancher. Oftest med store krav til, at der ikke må gås på kompromis med præcision, kvalitet og styrke. Aplica har alle mekaniske og styringsbaserede ressourcer i huset. Det betyder, at vi kan levere brugervenlige specialmaskiner med optimal samspil mellem mekanik og styring. Simple styringer eller komplekse automations løsninger med eller uden robotter - vi kan klare det hele.


Grundigt forarbejde med 3D-Cad
Alle opgaver bliver tegnet og udviklet i 3D-Cad. På den måde får du som kunde indsigt i - og kan være med til at justere - den samlede løsning, inden vi bygger den. 3D-Cad er desuden et eminent redskab til at kortlægge, hvordan de enkelte maskindele skal konstrueres, så vi styrer uden om mekaniske udfordringer fra start. Vi er kræsne, når det kommer til at udvælge komponenter. Med vores lange erfaring ved vi præcis, hvad der skal bruges til den enkelte opgave. Vi ved også, hvem der kan levere det i den rette kvalitet. Og kan vi ikke få en delkomponent, som vi er tilfredse med, udvikler vi den selv.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi har alle mekaniske og styringsbaserede ressourcer i huset
  • Vi sikrer, du opnår synlige resultater i din produktion