Handelsbetingelser

Kun B2B salg til virksomheder, foreninger og offentlige institutioner
(intet salg til private)

 


Priser
Alle priser på på Aplica.dk er eksklusiv moms. Aplica forbeholder sig retten til at ændre de angivne priser uden forudgående varsel. Der tages forbehold for eventuelle tryk eller tastefejl og prisfejl.


Levering
I Aplica Aps bestræber vi os altid på at yde den bedste service til vores kunder. Derfor leverer vi fragtfrit din ordre via Post Danmark, når du bestiller for over 1.000 kr. (gælder kun for levering til en adresse i Danmark). For ordrer under 1.000 kr. tillægges fragt på 50 kr. 

Aplica ApS tilstræber at have de mest gængse produkter på lager med en normal leveringstid på 1-4 arbejdsdage i Danmark.

Udenlandske ordrer afsendes som postpakke inden 1-4 hverdage, og leveringtiden må forventes at være 5-8 hverdage. Levering til udlandet sker som postpakke og koster 250 kr. Ved køb over 2.500 kr., leverer vi fragtfrit.

Hvis leveringstiden vurderes at blive længere end normalt, underretter vi dig naturligvis snarest om dette på e-mail. Du har herefter ret til at annullere din bestilling.


Betalings- og leveringsbetingelser
Alle priser er ab lager og oplyses ekskl. moms i webshoppen. Ordrer afgivet via vores webshop over 1.000 kr. sendes fragtfrit.

Aplica ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Maestro. Betalingen bliver først trukket på din konto, når varen afsendes.

Aplica ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.


Du kan også handle hos Aplica uden kreditkort, hvis du handler via en virksomhed og oplyser CVR nr.
Fakturaen sendes sammen med (eller umiddelbart efter afsendelse af) varen til den angivede mailadresse, hvis ikke anden oplyses. Skal faktura fremsendes som brev tillægger vi et ekspeditionsgebyr på 50 kr. Betalingsbetingelser er 8 dage netto.

Vi forbeholder os ret til at indhente oplysninger til kreditgodkendelse af private virksomheder.


Kontakt Aplica ApS
Har du behov for råd og vejledning, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores åbningstider er:
Mandag til fredag: 8.00 - 16.00

Telefon: +45 43 44 33 00
Mail: info@aplica.dk


Har du fortrudt dit køb?
Returnering kan kun ske efter forudgående aftale med Aplica ApS. Ved returnering skal varen være ubeskadiget og i original og hel emballage. Alle løsdele, som fulgte med varen, skal returneres sammen med varen.

Evt. software må ikke være anvendt, og emballagen til software må ikke være brudt. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, kan Aplica ApS nægte at modtage den returnerede vare.

Bemærk, at du som kunde er ansvarlig for varen, indtil den er modtaget retur hos os. Alle omkostninger til returnering afholdes af dig.

Returnering skal ske til:

Aplica ApS
Betonvej 7
4000 Roskilde
Mærk pakken "Retur"


Garanti og reklamation
Alle produkter sælges og leveres med den garanti, som medfølger fra producenten. Reklamationer skal meddeles senest 5 dage efter modtagelse af varen. I forbindelse med en eventuel reklamation påtager Aplica ApS sig fragtomkostningerne i rimeligt omfang. Ved beskadiget emballage kan modtagelse nægtes eller ske med forbehold for transportskade.

Returnering skal ske til:

Aplica ApS
Betonvej 7
4000 Roskilde
Mærk pakken "Reklamation"