Hotmelt – Smeltelim

HOTMELT - SMELTELIM KLARER DET MESTE

Aplica forhandler hotmelt - smeltelim og udstyr fra den markedsledende tyske producent, BÜHNEN GMBH.


Vi har den optimale løsning til dig, uanset hvilken branche du arbejder indenfor. Igennem de seneste år har vi hjulpet virksomheder fra byggebranchen, bilbranchen, elektronikbranchen, emballagebranchen, tekstilbranchen og sågar blomsterhandlere. Med over 500 forskellige slags smeltelim er Bühnens teknologi klar til at løfte næsten enhver opgave.


Lynhurtig hærdning og en stærk binding
Hotmelt - smeltelim er en hurtigthærdende lim baseret på termoplast. Tørretiden er fra et sekund op til flere minutter, og det findes i mange forskellige størrelser, fx stænger til pistoler, der kan anvendes både i industrien og til hobbybrug. Smeltelim kan også fås i patroner, puder eller blokke, der bruges i større eller mindre smelteanlæg. Her er der tilkoblet en pistol, når du har en mere stationær produktion og behov for større mængder. De fleste smelteanlæg kan have flere pistoler tilkoblet.


Hotmelt lime: Et navn - Mange produkter og muligheder
Smeltelim er klæbemidler, der fysisk er hærdet og helt fast ved stuetemperatur. Anvender du smeltelim skal du bruge passende udstyr til at smelte limen. Mens limen køler ned binder den delene permanent. Bühnens sortiment af hotmelt tilbyder en bred vifte af mulige applikationer med forskellige lime, lige fra EVA-baserede lime til højtydende hotmelt, som er polyamid-baseret, til reaktiv polyurethan-baserede produkter.

Blocks Buckets Cartridges Granules Pillows Sticks

Hav altid udstyret i orden
Vi kan guide dig til den bedste løsning inden for hotmelt, så du både får den korrekte lim og det optimale udstyr til din applikation. Bühnens produktprogram spænder vidt fra store smelteanlæg til små håndholdte limpistoler. Fælles for alle produkter er den sublime tyske kvalitet... og en sikker og enkel håndtering.

 

hb6040 HB710 HB_220

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi har smeltelim til adskillige formål
  • Vi sikrer, du får kompetent rådgivning om valg af udstyr

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.