Dispenseringsudstyr

Vi har dispenseringsudstyr til alle behov

Med høj præcisionsdosering forbruger din virksomhed mindre mængder af lim og væsker - og opnår endda et bedre slutprodukt.


Med det rette doseringsudstyr opnår man eksakte resultater. Til nogle opgaver er det tilstrækkeligt at dosere det anvendte produkt direkte fra flasken eller patronen på de flader, der skal samles. Til andre opgaver er der behov for en mere præcis og automatiseret dosering. Der findes mange måder at opnå en præcis dosering.


Håndholdte eller halvautomatisk
Håndholdte applikatorer er en simpel dosering, hvor du opnår reduceret spild og kontakt med emnerne. Systemerne er beregnet til manuelle arbejdsstationer for én medarbejder. Denne metode er velegnet til dosering af dotter, dråber eller strenge af lav- til middelviskose produkter. Eksempelvis kan en håndpumpe være nyttigt til påføring, hvor det er en fordel at være uafhængig af fødeledninger til produktet fra fx en tryktank.

Halvautomatiske doseringssystemer er designet med henblik på integration i automatiserede samlelinjer og kan aktiveres eksternt via en PLC- eller robotstyring. Disse systemer er velegnede til dosering af mikrodotter, dotter, dråber eller strenge af lav- til højviskøse produkter.


Fuldautomatisk doseringsudstyr
I mange tilfælde kan det betale sig at benytte sig af en robot monteret med værktøjer/pumper til dosering og applicering. Disse systemer er som oftest det, vi kalder en totalløsning. Med vores brede udvalg, erfaring og kreativitet hjælper vi dig med at finde det helt rette doseringsudstyr og giver dig unikke løsninger til påføring af lim.

Aplica forhandler doseringsudstyr fra både Techcon, Loctite, Cyberbond, acuity™ og Graco.


Det rette doseringsudstyr gør forskellen
Med det rigtige udstyr til limdosering får du mest muligt ud af de produkter, du bruger. Du sparer ikke kun tid og penge med det rette doseringsudstyr - du driver også en 'grønnere' virksomhed ved at forbruge mindre.

Vi ser ofte, at vores kunder reducerer udgifterne til forbrugsvarer betragteligt ved dispensering med en robot, da robottens bevægelser og doseringshastighed bliver nøje synkroniseret via et specielt interface. Synkroniseringen sørger for, at kun den nødvendige mængde lim doseres på emnet. Resultatet er et mere homogent og stærkere produkt med en lavere omkostning.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi sørger for korrekt doseringsmængde, så du opnår et perfekt resultat hver gang
  • Vi sikrer, at der dispenseres det korrekte sted – med korrekt hastighed

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.