UV-lim og UV-lys

UV-lim er den fleksible løsning

UV/lyshærdende lim giver dig enestående fordele og overbevisende besparelser på procesomkostningerne.


UV-lim er en 1-komponentlim, der er meget enkel at anvende i både manuelle og automatiske processer. Et afgørende krav til limning med UV-lim er at mindst en af delene, der skal sammenføjes, er gennemskinnelig. Ved at udsætte UV-limen for tilstrækkelige lysmængder - med den rigtige bølgelængde, der er parret med limen - hærdes sammenføjningen på få sekunder.


Stor præcision og lille spild
Du kan i ro og mag placere emnerne nøjagtigt i forhold til hinanden og derefter hærde limen uden berøring. Det betyder større præcision og dermed mindre, der skal kasseres. Emnerne kan tilmed håndteres umiddelbart efter limningen, da limen med det samme opnår 80-100 procent af den endelige styrke. Det er afgørende for din sammenføjning med UV-lim, at du vælger det korrekte lys til at hærde limen - her kan du selvfølgelig også hente hjælp hos os.

Aplica er din specialist, når vi taler UV-lim og UV-lys
Aplica råder over lamper med forskellige bølgelængder og foretager gerne en prøvelimning på dine emner med UV/lyshærdende lim. Selvom UV-lim har været på markedet i mange år, er der kun ganske få, som kender til teknologien. Tidligere blev der benyttet store kviksølvslamper, som krævede store mængder køling og havde et enormt energibehov. I dag er de fleste hærdelamper basseret på LED teknologi, hvilket har gjort UV-limen til et attraktivt alternativ til andre limtyper.

ilumcure3-200 ilumcure9-200

Fordele ved LED-teknologien

  • Meget lang levetid af lampen (> 10.000 timer)
  • At lampen tændes og slukkes har ikke negativ indflydelse på den lange levetid
  • Øjeblikkelig UV-lys emission ved den nominelle værdi, når den tændes
  • LED-lys genererer ikke varme eller ozon / luft-ionisering
  • Minimalt strømforbrug

Aplica forhandler UV-lim og lys fra vores eget brand acuity og Loctite og Cyberbond, som er de førende producenter på markedet. Vi hjælper dig med at finde den bedste lim og derefter det helt rigtige lys til din produktion.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi har et omfattende program af UV-lim
  • Vi sikrer, limen opbevares korrekt inden levering

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.