Samarbejdende robotter

Cobots styrker din konkurrenceevne

Cobots, kollaborative robotter, samarbejdende robotarme – robotten der kan styrke konkurrenceevnen, har mange navne.

Den samarbejdende robotarm har et stort potentiale for fremstillingsvirksomheder hvor volumen er relativt lille og variationen er høj. Den kan typisk flyttes rundt i produktionen og evt. omstilles til mere end én produktionsproces. Det er forholdsvis nemt for almindelige produktionsmedarbejdere at styre og omstille robotten.

Cobots skal ikke kun ses som en mulighed, hvor den arbejder sammen med mennesker, men også som en ny kollega der kan oplæres til at udfylde en position i produktionslinjen.

De kollaborative robotter kræver ikke indgående programmerings færdigheder. Kollaborative robotter kan varetage arbejdsopgaver, der er hårde og slidsomme på de menneskelige medarbejdere, og gør herved medarbejderne i stand til at producere hurtigere og effektivt. Virksomheder med kollaborative robotter kan i højere grad producere produkter til en konkurrencedygtig pris, sammenlignet med produkter produceret i lande med billigere arbejdskraft.

Virksomhederne kan samtidig drage fordel af medarbejdere, der får frigjort kapacitet, som i stedet kan anvendes til nye, kreative produktionsmetoder og procesoptimeringer.

Den samarbejdende robotarm udmærker sig ved at være brugervenlig, så virksomheden opnår den fleksible automationsløsning. Samtidig fjernes de belastende arbejdsopgaver, der kan være uhensigtsmæssige i forhold til arbejdsmiljø og konkurrenceevne og højner virksomhedens produktivitet.

  

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi har erfaring med automation i mange typer brancher
  • Vi sikrer, du får maksimalt udbytte af din investering