Store fordele ved korrekt dosering

Store fordele ved korrekt dosering

Mindre mængder af lim og væsker kræver høj præcisionsdosering, både med hensyn til mængde og placering. Med det rette doseringsudstyr opnår du eksakte og homogene resultater.

Ved passende udstyr til limdosering får du mest muligt ud af de produkter, du bruger. Du sparer ikke kun tid og penge med det rette doseringsudstyr - du gør også miljøet en stor tjeneste.


Mindre forbrug og bedre resultat

Vores kunder reducerer udgifterne til forbrugsvarer betragteligt ved dispensering med en robot. Det skyldes, at robottens bevægelser og doseringshastighed sikrer, at det altid er den rette mængde lim, der doseres på emnet. Resultatet er et mere homogent og stærkt produkt - og ikke mindst store besparelser på vareforbruget.


Håndholdte applikatorer

Håndholdte applikatorer er en simpel dosering, hvor du opnår reduceret spild og kontakt med emnerne. Systemerne er beregnet til manuelle arbejdsstationer for én medarbejder. Denne metode er velegnet til dosering af dotter, dråber eller strenge af lav- til middelviskose produkter.


Halvautomatiske doseringssystemer

Halvautomatiske doseringssystemer er designet til at indgå i automatiserede samlelinjer og kan aktiveres eksternt via en PLC- eller robotstyring. Disse systemer er velegnede til dosering af mikrodotter, dotter, dråber eller strenge af lav- til højviskøse produkter.


Fuldautomatisk doseringsudstyr

I mange tilfælde kan det betale sig at benytte sig af en robot, der er monteret med værktøjer/pumper til dosering og applicering. Disse systemer er som oftest det, vi kalder en totalløsning.


Erfaring tæller

Med vores brede udvalg og solide erfaring hjælper vi dig med at finde det helt rette doseringsudstyr til din virksomheds behov.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi sørger for korrekt doseringsmængde, så du opnår et perfekt resultat hver gang
  • Vi sikrer, at der dispenseres det korrekte sted – med korrekt hastighed

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.