Palletering

Boost effektiviteten med stærke palleteringsanlæg

I Aplica er vi leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg og turnkey pakkelinjer.


Aplica er specialister i palleteringsløsninger, hvor alt tilpasses den specifikke produktion. Vi fremstiller til alle typer produkter, hvad enten de skal i sække, kasser eller andet - og vi kan skalere det til præcis den kapacitet, du har brug for.


Sammensætter selv løsningen
Vores udviklingsafdeling sammensætter selv en komplet løsning med afsæt i vores gennemtestede standardanlæg, så den matcher din virksomheds specifikke behov. Ofte er der flere forskellige processer og flere robotter involveret i en palleteringsløsning. Og med flere operationer i højt tempo på et begrænset areal har du brug for gennemarbejdede løsninger, så præcisionen aldrig svigter.


Skåner jeres medarbejdere
Med robotter til palletering opnår I større effektivitet, et homogent outout og højere driftssikkerhed. Der er derfor mange penge at spare ved at effektivisere jeres pakning.

Den vigtigste fordel ved at automatisere palleteringen er dog, at det skåner den enkelte medarbejder for tunge løft. Der er ingen grund til at affinde sig med ensidigt, slidsomt arbejde, når det kan klares langt hurtigere og bedre med en driftsikker palleteringsløsning. Det er faktisk den direkte vej til større sundhed og trivsel blandt dine medarbejderne.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

  • Vi sammensætter den perfekte løsning til dig
  • Vi sørger for gennemarbejdede løsninger
  • Vi sikrer, at medarbejdere skånes for tunge løft