Lim til glas

I bil-, elektronik- og optik-industrier benyttes lim til glas – og her skal de kunne stole på styrken og levetiden af produkterne!

På grund af sin unikke overflade egenskaber, kan glas være et vanskeligt materiale at lime, men de fleste glas lime der er udviklet til industrien har taget højde for de udfordringer der er.  Glas lime er det ideelle valg når udseende er lige så vigtigt som styrken.

Lim til glas findes i flere forskellige typer og teknologier så mange applikationer med glas kan udføres, limning af glas til glas og glas til mange andre substrator. Lime findes både som epoxy, silikoner, polyurethaner, cyanoakrylater og UV / LED hærdende teknologier. De er designet til at give optimal ydeevne selv ved udsættelse for svære forhold.

Lim til glas er ofte optisk klare, de findes både som 1 komponent og 2 komponent, de er nemme at anvende og har en meget høj styrke.

UV limene giver dig meget stor fleksibilitet og hurtige hærdetider.

Selv om glas har en høj overfladeenergi, er det vigtigt at foretage den nødvendige forberedelse af overfladen for at optimere binding. Typisk vil affedtning af materialerne forbedre deres bindingsstyrke.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.