To-trins betaling efter de nye regler.

Sikker nethandel

Nye EU-lovkrav: To-faktor-godkendelse fra den 4. januar.

EU har vedtaget nye regler omkring nethandel, som skal gøre det mere sikkert at handle på nettet. Du kan her læse mere om, hvad det betyder for dig, når du handler hos Aplica Danmark.

Hvorfor er to-faktor-godkendelse nødvendigt?

To-faktor-godkendelse er et ekstra lag af sikkerhed til dig, der som forbruger handler online. Det giver større sikkerhed online, og har til hensigt at mindske risikoen for misbrug og svindel online.

NemID godkendelse ved betaling

Når du handler for over 300 kr. skal du fremover bruge NemID eller en kode, du selv opretter, når du skal godkende din betaling med kort. EU-sikkerhedskravene er indført for at mindske risikoen for, at dine kortoplysninger bliver misbrugt når du handler på nettet.

Vi anbefaler at du bruger NemID Nøgleapp, så du slipper for at oprette og huske din kode.

OBS! Fra 28. december 2020 kan du ikke længere bruge dit NemID-nøglekort (papkortet) til at godkende kortbetalinger på nettet. Du skal derfor bruge NemID-Nøgleapp på din telefon. Ønsker du enten ikke at installere appen eller har du ikke mulighed for det? Så læs videre nedenfor.

Ønsker du ikke at bruge NemID-Nøgleapp?

Hvis du ikke ønsker at bruge NemID-Nøgleapp til at godkende betalinger, kan du oprette en kode til dit betalingskort og godkende med dit NemID-nøglekort. Så kan du fremover godkende dine betalinger ved at bruge din personlige kode samt en engangskode, som du får tilsendt på SMS hver gang du handler på nettet.

Opret din personlige kode ved at klikke her (åbner i et nyt vindue).

Sådan gennemføres betaling med to-faktor-godkendelse

1. Udfyld kortoplysninger
Når du gennemfører din ordre, skal du indtaste følgende oplysninger:

  • Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre (CVV/CVC-nummer)

2. Godkend betaling
Herefter skal din betaling godkendes på en af følgende to måder:

  • Godkend med NemID-app: Indtast brugernavn og adgangskode, og godkend betalingen via. NemID-app.
  • Engangskode og personlig kode: Du modtager en engangskode på SMS, som indtastes med en selvvalgt, personlig kode. Det kræver, at du registrerer dit mobilnummer og et kodeord til dit dankort. Dette skal gøres på NETS’ hjemmeside (åbner i et nyt vindue).

Indtast dine kortoplysninger  

Bekræft med NemID eller SMS-kode

Din bestilling er gennemført