UV lim og UV lys

UV lim og lys - en fleksibel løsning

UV/lyshærdende lim giver dig enestående fordele og overbevisende besparelser på procesomkostningerne.

Ved at udsætte UV-limen for tilstrækkelige lysmængder med den rigtige bølgelængde hærder limen på få sekunder. Du kan i ro og mag placere emnerne nøjagtigt i forhold til hinanden og derefter hærde limen uden berøring. Det betyder større præcision og dermed mindre der skal kasseres. Emnerne kan tilmed håndteres umiddelbart efter limningen, da limen med det samme opnår 80-100 procent af den endelige styrke.

Aplica er din specialist når vi taler UV-lim og UV-lys
Aplica råder over lamper med forskellige bølgelængder og foretager gerne en prøvelimning på dine emner med UV/lyshærdende lim. Selvom UV lim har været på markedet i mange år, er der kun ganske få, som kender til teknologien. Tidligere blev der benyttet store kviksølvslamper, som krævede store mængder køling og havde et enormt energibehov. I dag er de fleste hærdelamper basseret på LED teknologi, hvilket har gjort UV-limen til et attraktivt alternativ til andre limtyper.

ilumcure3-200 ilumcure9-200

 

Fordele ved LED teknologien:

  • Meget lang levetid af lampen (> 10.000 timer)
  • At lampen tændes og slukkes har ikke negativ indflydelse på den lange levetid.
  • Øjeblikkelig UV-lys emission ved den nominelle værdi, når den tændes.
  • LED lys genererer ikke varme eller ozon / luft ionisering.
  • Minimalt strømforbrug

Aplica forhandler UV-lim og lys fra vores eget brand acuity og Loctite, Cyberbond samt DELO som er de førende producenter på markedet. Vi hjælper dig med at finde den bedste lim og derefter det helt rigtig lys til din produktion.

 

Kontrolér, verificer og dokumenter din UV-bestråling med de professionelle UV måleudstyr fra sglux GmbH