Robotter

EN ROBOT KAN STYRKE DIN KONKURRENCEEVNE

Det er ofte billigere at vælge en robotløsning fremfor en manuel løsning eller en standardløsning baseret på en tung og kompliceret maskinkonstruktion. Aplica leverer overbevisende robotløsninger for under 100.000 kr.

Robotter er ekstremt fleksible og pålidelige, og så giver de mulighed for at forkorte designfasen betydeligt. Med en robotløsning kan fremtidige ændringer ofte klares med en simpel om-programmering fremfor dyre mekaniske forandringer.

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt
Aplica har mange års erfaring med at implementere robotter i produktionsceller. Vi ved, hvilke opgaver, der med fordel kan løses af en robot, og vi kender også robotternes begrænsning. Ved udlægning af lim og tætningsmaterialer er det ekstremt vigtigt, at robotten kan følge en veldefineret bane. Mange af de robotter, som er på markedet, er absolut ikke egnede til komplicerede limopgaver, da deres banestyring ikke er tilstrækkelig god.

Store fordele - store besparelser
Vælger du rigtigt, kan en robot til gengæld vise sig at blive dit livs bedste investering. Vi ser ofte, at vores kunder reducerer udgifterne til forbrugsvarer betragteligt ved dispensering med en robot, da robottens bevægelser og doseringshastighed bliver nøje synkroniseret via et specielt interface. Synkroniseringen sørger nemlig for, at kun den rette mængde lim doseres på emnet. Resultatet er et mere homogent og stærkere produkt med en lavere omkostning.

Aplica er eksklusiv distributør af japanske CE mærkede 3 og 4 aksede dispenserings robotter fra Janome - og partner med FANUC, når det gælder løsninger med lim og dispensering af væsker.

Fanuc-robotter JR3303N-B

 

Vi vil gerne vise dig at man på under en time kan være igang med at bruge robotten JR3503 fra Janome, derfor har vi lavet denne lille film:

I filmen programmeres bord-robotten til at dispensere en 2-komponents pakning.

Opstillingen er sammensat af :

  • en Janome JR3503,
  • en Techcon 5624DMP dispenseringsventil,
  • en Techcon TS350 controller,
  • og et acuity™ feed system til 2 x 200 ml patroner.