Robot & Automation

Vi satser kun på de mest innovative producenter

Aplica samarbejder med verdens førende producenter af robotter, doserings udstyr og forbrugsmaterialer til både store og små opgaver. Det er de leverandører som har bevist sit værd gennem mange år - og som konstant lancerer nye og forbedrede produkter, der får en plads i vores produktprogram.

Skal du automatisere din dispensering skal være du vælge den automationsløsning der passer til dit behov og produktion, Aplica hjælper dig med at identificere mulighederne så du får en løsning hvor komponenterne passer sammen.

Det er vigtigt når du skal dispensere lim e.l. at robotterne ved, hvad de gør mellem A og B. Derfor er vi kun arbejder med FANUC på de 4 og 6 aksede robotter og JANOME 3 og 4 aksede bordrobotter.

Fanuc-robotter                         JR3303N-B

 

Når du skal vælge det rigtige doserings udstyr til dit medie, samt den metode du gerne vil arbejde med, er der adskillige muligheder. Aplica er distributør af det schweiziske PreciFluid som udvikler og producerer volumetrisk dispenserings udstyr, samt den tyske producent af høj hastighed ventiler - Liquidyn - som i dag er overtaget af Nordson EFD.
Vores sortiment omfatter også Techcon ventiler, volumetriske pumper og doserings systemer fra vores eget brand acuity™ og Graco's brede sortiment indenfor pumper.

precifluid   liquidyn_bannerTS5621-Diaphragm-Valve

 

Indenfor lim har vi et tæt samarbejde med Henkel - Loctite, Cyberbond og Bühnen. Med disse stærke producenter kan vi forsyne dig med de bedste lime indenfor Cyanoacrylat, silicone, MS polymereepoxy, UV-lim, anaerober, fleksibel lim og smeltelim / hotmelts.

Vil du vide mere kan du kontakte:

Henrik Mikkelsen på +45 26 130 120 / email: hm@aplica.dk

Mads Svenstrup + 45 60 13 19 20 / email: ms@aplica.dk