Profil

I Aplica har vi i kombination med høje faglige kompetencer en stærk vilje til at nå i mål med de udfordringer, vi bliver stillet overfor. Vores vedholdenhed og målsætning om at give kunderne en løsning, der forbedrer enten kvaliteten, kapaciteten eller arbejdsmiljøet – og gerne alle tre – gør os til en foretrukken samarbejdspartner for industrien.

Mission

I vores daglige arbejde - og dermed i alle aspekter af rådgivning, salg, udvikling, levering, indkøring og service - skaber vi konkurrencemæssige fordele for vores kunder i form af effektivisering og optimering af processor og arbejdsgange inden for automatisk, semiautomatisk og manuel væskehåndtering.

Vision

Aplica skal være industriens foretrukne partner til rådgivning og salg af løsninger, komponenter og forbrugsvarer til limning og overfladebehandling. Vi skal levere overbevisende løsninger og produkter med udgangspunkt i en bred tværfaglig og til alle tider opdateret viden.

Værdier

Det klarer vi! Medarbejdere i Aplica skal være i besiddelse af en positivt indstilling med en tro på og vilje til at kunne klare alle dagens udfordringer.

Entusiasme, interesse og vilje Entusiasmen, glimtet i øjet, interessen, viljen og energien til at yde det ekstra er ingredienserne i kulturen og grundlaget for Aplicas eksistens. Klar forventningsafstemning Vores kunder skal opleve processen som et partnerskab, hvor forventningerne til produktet og gennemførelsen af løsningen er nøje beskrevet.