FANUC Roboshot

Forøg din produktivitet og skær ned på dine omkostninger!

ROBOSHOT er sprøjtestøbemaskiner i verdensklasse og nu som  1, 2 eller 3 Komponent maskiner!

FANUC Roboshot er særdeles fleksibel og kan levere op til 350 tons lukketryk, præcist med den unikke CNC styring. Roboshot giver dig mulighed for at være på forkant af de krav som dine kunder stiller i morgen inden for sprøjtestøbning. Roboshot benytter den seneste nye CNC-styrings teknologi fra drejning og fræsning, til elektrisk sprøjtestøbning. Resultaterne er større hastighed, optimal præcision af bevægelser og utroligt korte cyklustider til ensartede dele af høj kvalitet.

Du får ekstrem stabil støbning ved

 • Præcis V-P skift i enheder på 0,01mm
 • Præcis trykkontrol i trin på 0,1MPa
 • Præcis temperatur kontrol i trin på 0,1°
 • AI tryk profil med log
 • Præcis kontrol over indsprøjtningsprofil via "precise metering" funktionen

Spar på energien - du bruger mindre elektrisitet ved

 • Funktion til regenerering af strømmen
 • Overlegen servo teknologi udviklet af FANUC med over 50 års erfaring

Mindre vedligeholdelse og mere produktionstid ved

 • Den velkendte pålidelighed fra FANUC maskiner generelt
 • Minimale vedligeholdelses omkostninger
 • Effektiv produktion når du ikke har nedbrud
 • AI Mould Protection og AI Ejector forhindrer skader på formen, sparer reparations omkostninger på formen og eliminerer nede tid på sprøjtestøbemaskinen, hvis formen skal repareres.

Download din brochure på FANUC Roboshot

 

Den banebrydende teknologi byder på:

Repetérbarhed, du kan stole på - Uanset hvor mange komponenter, du producerer på en FANUC Roboshot, er hastighederne altid konstante, og det garanterer dig et meget højt niveau af ensartethed og præcision.

Enestående formbeskyttelse - Roboshots AI Mould Protection-funktion giver en uovertruffen beskyttelse, ved at måle trykket på formen og forhindre, at formen lukkes, hvis der skulle opstå forhindringer. Tillægs funktioner beskytter udstødere og formdele mod slidtage, så dine vedligeholdelses omkostninger reduceres markant.

Høj-præcision - FANUC Roboshot er perfekt til høj-præcisionstøbning af f.eks. linser og connectorer. Den er udstyret med energibesparende servomotorer og en omfattende pakke af funktioner til store sprøjtestøbnings opgaver og er dermed også ekstremt alsidig.

Hurtigere CNC-kontrolleret acceleration - Takket være dens CNC-kontrollerede servodrivsystem kan FANUC Roboshot prale af den hurtigste acceleration på markedet. Resultatet: hurtigere processer, ingen ventetid og kontrol af et lukket kredsløb i realtid.

Uovertruffet lavt energiforbrug - Roboshot bruger 10-15 % mindre energi end tilsvarende elektriske maskiner og op til 70 % mindre end sammenlignelige hydrauliske maskiner takket være intelligent genindvinding af energi og den overlegne FANUC-servoteknologi.

100 % eldrevne akser - Det er kun FANUC Roboshot er den eneste sprøjtestøbemaskine på markedet, hvor alle bevægelser er fuldt servo styret som standard, hvilket giver direkte inertifri kontrol med maksimal præcision.