Blog

Henkels nye og forbedrede CA lime samt serien af Hybridlime.

De nye versioner af hurtiglimene er banebrydende ift. Health & Safety og ingen på markedet kan tilbyde det ud over Henkel.

Vi præsenterer den nyeste innovation fra Henkel – en serie af hurtiglime, primere og aktivatorer, der er formuleret med mere globalt acceptable råmaterialer. Denne innovation kombinerer forbedrede sundheds- og sikkerhedsegenskaber med samme høje kvalitet og pålidelighed som LOCTITE normalt leverer.

Udfordringen:

Adskillige almindeligt forekommende ingredienser, der anvendes i hurtiglime og tilhørende primere og aktivatorer, er kommet i myndighedernes søgelys i store dele af verden.

Løsningen:

Som en del af Henkels forpligtelse til konstant at forbedre sig er der blevet udviklet en serie af opgraderede LOCTITE-hurtiglime ved at finde frem til og fjerne kemikalier, som er nævnt i GHS (globalt harmoniseret system til klassificering og mærkning af kemikalier). Formelopgraderinger, der ikke går på kompromis med ydelsen.

 

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

Download brochurer her:

 

 

 

Branson lancerer en helt ny genereation af Ultralydssvejsere

Den nye generation af ultralydssvejsere er klar

Med Bransons nye generation af ultralydssvejsere får du mulighed for at sammenføje mindre og mere komplicerede plastkomponenter med tyndvæggede geometrier.

Den første model er allerede klar - GSX-E1

Her skiller den sig ud fra konkurrenterne:
  • Den laveste "trigger-force"
  • Højeste gentagelses nøjagtighed
  • Mulighed for step-vis svejsetryk
  • Hurtigt værktøjs skift med rotations låsning
  • Intuitivt og ergonomisk HMI
  • Med den forbedrede kommunikation er du klar til at imødekomme Industri 4.0

Aktautorer, mekanik og software er alt sammen nyudviklet. 

Denne nye serie af ultralydssvejsere erstatter ikke de ældre produkter som 2000X, Xc osv -  men GSX-familien udfylder huller og imødekommer industriens nye behov.

      

      

       

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på

Lang rækkevidde og høj produktivitet

FANUC udvider M-20iD og ARC Mate 120iD serien

FANUC har udvidet sit omfattende udvalg af robotter med to nye modeller: M-20iD/25 en velkendt 6-akset robot og ARC Mate 120iD udviklet til svejsearbejde.

De to modeller har en maksimal last på 25 kg og en rækkevidde på 1.831 mm. Robotten kan nå tættere på sin egen base, hvilket øger det aktive arbejdsområde til 1.585 mm sammenlignet med sine forgængere. Robotterne M-20iD/25 og ARC Mate 120iD har et nyt drev, hvilket resulterer i betydeligt højere aksehastigheder. Repeter barheden forbedres med op til ± 0,02 mm. Takket være det ændrede og optimerede design har de nye iD robotter en signifikant højere bevægelses evne.

Højere ydeevne og ekstremt høj pålidelighed fører til det vi typisk automatiserer for: Effektivitet og rentabilitet.

Med sine egenskaber er M-20iD/25 ideel til opgaver som almindelig emne håndtering, lastning og losning af maskiner eller del-håndtering. IP67-beskyttelsesklassifikation for både arm- og håndledsaksen gør, at den også er velegnet til applikationer under ikke så gunstige arbejdsmiljømæssige forhold som f.eks. slibning og afgratnning.

M-20iD/25 og ARC Mate 120iD leveres med den nye R-30iB Plus-controller som standard med alle de nye funktioner i: integreret vision system, større hukommelse, hurtigere CPU og ny iPendant. 

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en email på